Skip to main content

PeopleInsights PAY

Markedets hvasseste system for lønnskartlegging.

Booke en demo

PeopleInsights PAY

Marknadens vassaste system för lönekartläggning.

Boka demoTesta dina Lönekartläggnings-skills
lönestruktur

Lønnskartlegging og stillingsvurdering

I vårt skybaserte system gjennomfører du enkelt og greit den lovpålagte lønnskartleggingen. Systemet loser deg gjennom prosessen og sørger for at du oppfyller lovkravet.

I tillegg til en frittstående modul for lønnskartlegging og stillingsvurdering, får du også muligheten til å genere et «Equal Pay Index» samt sjansen til å jobbe datadrevet med din lønnsfastsettelse året rundt.

PeopleAnalytics

Fordeler med PeopleInsights Pay:

Norges hvasseste

Vi i People Analytics har utviklet et kraftfullt og brukervennlig verktøy for lønnskartlegging som er helt i særklasse.

Alt i skyen

Kom raskt i gang – uten noen komplisert installasjon og tidskrevende opplæring.

Enkelt system

Vi har utviklet et veldig smidig brukermiljø, med tydelige guider og førsteklasses support.

Halvere tidsbruken

Med vårt system kan du med letthet halvere tiden du bruker på å gjøre en lønnskartlegging.

Få stålkontroll

Få oversikt over din lønnsstruktur, tittelstruktur og lønnsutvikling.

Smidig eksportering av rapporter

Laste opp din data enkelt i forskjellige format.

Hvordan fungerer det?

Arbeidsgivere har nå nye forpliktelser og må, etter loven, gjøre en lønnskartlegging annethvert år. PeopleInsights PAY sørger for at dette arbeidet blir enkelt, verdiskapende og gøy!

Klar på kort tid

Kundene våre er overrasket over hvor fort det går, og vi hører ofte at lønnskartleggingen, med PeopleInsights PAY, er fullført på omtrent halvparten av tiden sammenlignet med andre systemer eller tidligere manuell håndtering.

lønnskartlegging
lønnskartlegging

Klar på kort tid!

Kundene våre er overrasket over hvor fort det går, og vi hører ofte at lønnsundersøkelsen, med PeopleInsights PAY, er fullført på omtrent halvparten av tiden sammenlignet med andre systemer eller tidligere manuell håndtering.

99

av kundene våre velger å bli hos oss.

150 000

enkeltpersoner som blir kartlagt gjennom Pay.

400

systembrukere
PeopleInsights PAY

Stillingsvurdering

I PeopleInsights PAY bygger dere enkelt og effektivt opp deres stillingsvurdering og jobbarkitektur. Dere setter poeng på 5 antall områder per rolle og deler så inn samtlige roller i grupper basert på de ulike totalsummene som hver rolle har fått. Resultatet av stillingsvurderingen utgjør en intern hierarkisk struktur som muliggjør lønnskartleggingen men som også kan ligge til grunn for å tydeliggjøre interne karriereveier, intern lønnsstruktur etc.

Med vår systemstøtte får du din jobbearkitektur på plass og kan løpende oppdatere den under året. Mange av våre kunder kobler på markedslønnsdata og arbeider kontinuerlig med å utvikle sin lønnsstruktur, karriereveier og lønnsspann.

Har dere allerede en eksisterende stillingsvurdering? Om deres organisasjon allerede har gjort dette, utgår dette steget i prosessen. Dere laster helt enkelt opp den eksisterende stillingsvurderingen direkte i datainnsamlingsmalen. Vel inne i systemet deler dere så opp de ulike rollene i grupper basert på den stillingsvurderingen dere har lastet opp.

PeopleInsights PAY

Markedslønnsdata

Vil dere kjenne dere trygge med at dere betaler deres ansatte lønn som er i tråd med hva markedet ligger på? Markedet er en viktig parameter ved lønnsfastsettelse og ved å ta inn markedslønnsdata får du bra støtte ved lønnsrevisjonen, nyrekrutteringer og interne rekrutteringer. Bra innsikt om lønnsnivået i markedet gir en trygghet i lønnsfastsettelsen og sikrestiller at selskapet kan attrahere og beholde de rette medarbeiderne. Vi tilbyr markedslønnsdata for alle typer av roller.

Kontakt oss så hjelper vi deg!

pay lönekartläggning

Oppfyll lovkravet med letthet

Systemet sørger for at du oppfyller lovkravet enkelt og effektivt. PAY gir deg dessuten merverdi i form av fleksible lønnsanalyser.

Kom raskt igang!

Ingen implementering eller opplæring kreves – du er ”up and running” på nulltid.

All data på samme sted

Ingen manuell håndtering. Samtlige steg, fra stillingsvurdering, analyse og notater til handlingsplanen skjer i systemet og samles på ett og samme sted.

Enkelt og greit

Lettforståelig og visuell rapport som er enkel å ta til seg.

KONTAKT

Klar til å komme i gang?


    * Akkurat nå tilbyr vi en pakkeløsning med 3 timers rådgivning (når du bestiller systemet PAY?). Du kan velge å bruke timene til support med stillingsvurderingen, analysene eller å sette sammen presentasjoner – du bestemmer!